يك حساب در Leelam.af باز نموده و 500 افغانى بدست بياوريد

Femra e bukur dhe bulldog angleze femra dhe meshku

300 دالر

برای فروش توسط: ageline 18 جدی 18:25 حذف، ویرایش یا تجدید اعلان شما
نوع اعلان
برای فروش
اعلان شد توسط
خصوصی
موقعیت
پکتیا
حیوانات خانگی
سگ ها
Puppies mahnitëse. puppy shumë të zymtë bulldog angleze. Cilësi e shkëlqyer. Mirë me qentë të tjerë dhe shumë mirë të socializuar. Microchipped dhe wormed deri më sot. Të dy prindërit janë race të plotë, Shitja për shtëpitë e kafshëve me dokumente. Për më shumë detaje dhe fotografi të merrni kontakt.
در بالا